Schoonmaak

Voor studenten, starter en young professionals.

Offerte aanvragen

Wat kost een student verhuizer?

Wanneer u een student wilt inhuren die ervaring heeft met verhuizen, moet u rekening houden met een tarief tussen de € 20,- en € 25,- per uur. Het exacte tarief hangt af van onder andere de leeftijd van de student, het aantal verhuizers dat u nodig heeft en de ervaring van de kandidaten. Voor verdere vragen over het tarief kunt u het beste vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Wat levert het inhuren van een student verhuizer u op?

Het inhuren van verhuizers levert u gemotiveerde studenten op die van aanpakken weten. En dat zonder zorgen. Het gehele inhuur proces wordt namelijk voor u uit handen genomen. Die uitbesteding brengt een aantal voordelen met zich mee; u betaalt niets aan het voorgesteld krijgen van geschikte profielen. U gaat pas betalen vanaf het moment dat u een student verhuizer inhuurt.

 

Dit mag u van een student verhuizer verwachten

Een student verhuizer is gewend om hard te werken, zware spullen te tillen en deze van plek A naar B te verhuizen. Onze student verhuizers streven er naar om alle goederen zonder schade op de juiste plek af te leveren. Daarnaast zijn zij klantvriendelijk ingesteld, letten zij op de veiligheid van elkaar en handelen zij onvoorziene situaties zelfstandig af. Indien zij dit zelf niet op kunnen lossen, zullen zij altijd overleg voeren met een leidinggevende om alsnog met een goede oplossing te komen.

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

Daniël Sanandaji is de payroll specialist van Payroll Services. Voor vragen over uitbesteding van het flexibele werkgeverschap kunt u contact opnemen met Daniël.

De voordelen voor u op een rij

Flexibele studenten verhuizers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut pretium pretium tempor. Ut eget imperdiet neque.

Flexibele studenten verhuizers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut pretium pretium tempor. Ut eget imperdiet neque.

Flexibele studenten verhuizers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut pretium pretium tempor. Ut eget imperdiet neque.

Uw eigen pool van student verhuizers

Ook kan het voorkomen dat u met regelmatig meerdere studenten nodig heeft voor een verhuisklus. Een grote pool van flexibele verhuizers kan hierin een uitkomst bieden.

Vooral als er drukke periodes aankomen waarbij u extra handen nodig heeft. Vallen er één of meerdere studenten uit wegens ziekte of andere omstandigheden? Dan bent u met een pool verzekerd van voldoende vervanging.

Wist u dat u:

  • Geen werkgeversrisico loopt omdat wij de officiële werkgever zijn?
  • Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de studenten? Dit doen wij.
  • Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?

Meer voordelen