Payroll uitbesteden

Wij verzorgen uw salaris- en personeelsadministratie

Offerte aanvragen

Payroll uitbesteden

Uw payroll uitbesteden aan Payroll services betekent meer dan het uit handen geven van uw salarisadministratie. Payroll services neemt ook alle arbeidsrechtelijke risico’s over en zorgt voor:

Opstellen arbeidsovereenkomsten en beheer hiervan, berekenen en afdragen van werknemers en werkgeverslasten, aanmelding belastingdienst, aanmelding pensioenfonds, loonadministratie, salarisbetaling, opstellen en verzending van loonstroken en jaaropgave, reservering van vrije dagen en vakantiegeld, ziekteverzuimbegeleiding en juridische ondersteuning.

Door ons modern payroll systeem, kunt u gemakkelijk ieder gewenst moment  inloggen en uw loonadministratie beheren.

Wat moet u zelf nog doen?

Helaas kunnen wij niet alles uit handen nemen en zijn er wel een aantal dingen wat u zelf moet regelen zoals:

Het aannemen van nieuw personeel, leiding en toezicht, voeren van de functionering- en beoordelingsgesprekken en uren accorderen.

Kortom u regelt de belangrijke zaken en Payroll services regelt de rest.

Hoe werkt het?

Via ons payroll platform kunt u uw bedrijf aanmelden en de medewerkers – die u via payroll wil laten verlopen – gemakkelijk toevoegen. Die medewerkers ontvangen vervolgens digitaal een overeenkomst en kunnen deze ook digitaal ondertekenen. Zijn de overeenkomsten getekend? Dan worden alle documenten door ons gecontroleerd en goedgekeurd. De gewerkte uren kunnen zowel u als uw medewerkers via het platform invoeren en doorgeven. Na goedkeuring betalen wij wekelijks (iedere donderdag) alle gewerkte uren uit. De verloning kan – indien gewenst- ook per 4 weken worden uitbetaald. Na iedere verloning ontvangt u pas de factuur.

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

Daniël Sanandaji is de payroll specialist van Payroll Services. Voor vragen over uitbesteding van het flexibele werkgeverschap kunt u contact opnemen met Daniël.

Payroll platform

Maak gemakkelijk een account aan

Om gebruik van ons payroll systeem te maken is er een account vereist. Dit kunt u heel gemakkelijk en snel aanmaken.

24/7 toegang tot uw loonadministratie

U kunt gemakkelijk en overal makkelijk inloggen op ons platform waardoor u overal en de hele dag door uw loonadministratie kan beheren.

Uren controle + facturatie

Nadat de werkdagen hebben plaatsgevonden, kan u via het platform de ingediende uren van de gewerkte medewerkers bekijken en accorderen.

U betaald alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Op basis van geaccordeerde uren ontvangt u achteraf een factuur.

Payroll services is volledig gecertificeerd 

Payroll services is volledig gecertificeerd bij NBBU en SNA en in bezit van een positieve verklaring betalingsgedrag omzetbelasting en loonbelasting. Hierdoor zijn opdrachtgevers 100% verzekerd dat alles in goede orde verwerkt en uitbetaald wordt.

De voordelen voor u op een rij:

  • Direct opzegbaar
  • Geen werkgeversrisico
  • Volledige controle via payroll platform
  • Minder administratie
  • Tot 5,5 jaar flexibele contractvormen
  • Tarief is altijd ALL-IN
  • Geen eigen risico bij ziekte