Horeca payroll

Dankzij payroll profiteert u van meer flexibiliteit en minder financiële risico’s. Als u kiest voor payroll, nemen wij het werkgeverschap namelijk van u over.

Offerte aanvragen

Payroll in de horeca

Horeca is een vak apart en dat moet het vooral ook blijven. Daarom is het voor jou als ondernemer in de horeca cruciaal je volledig toe te leggen op ondernemerschap en gastvrijheid. Payrollservices.nl helpt hierbij door jou als ondernemer te ontzorgen van een complexe administratie en verloning die ontstaat door vaak wisselend personeel.

Hoe werkt payroll?

Payrolling door Payrollservices.nl neemt voor jouw als ondernemer alle administratieve en arbeidsrechtelijke zorgen uit handen. Bij payrolling zijn er drie partijen: het payrollbedrijf (op papier de werkgever), jouw bedrijf (operationeel werkgever) en de werknemer. Het payrollbedrijf sluit een arbeidsovereenkomst met de werknemer, is verantwoordelijk voor alle administratieve handelingen  en de werknemer is bij jouw aan het werk. Ontslagprocedures, arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen, verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid en verwerking van CAO- en wetswijzigingen worden allemaal verzorgt door Payrollservices.nl. Zo is er voor jou als ondernemer alle tijd om je te richten op je core business, klanten tot tevreden gasten maken.

Belangrijkste voordelen:

 • De werkgeversrisico’s liggen bij Payrollservices.nl
 • Geen loondoorbetaling bij ziekte
 • U zit niet vast aan vaste contracten
 • Met payroll kunt u tot wel 5,5 jaar flexibel personeel inzetten
 • Geen arbeidsrechtelijke risico’s
 • Geen omkijken naar salarisadministratie
 • Meer tijd en energie om te ondernemen

 

Payroll voor horeca in de praktijk

De horeca branche is dynamisch, internationaal en het vereist diverse disciplines. Dit zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is in de horeca branche en er is vaak een grotere wisseling aan personeel. Tegelijkertijd is het belangrijkste om jouw gasten elke dag een goede beleving te geven.

Dit vraagt om flexibele arbeidscontracten. Hier komen ook een aantal uitdagingen voor u als ondernemer bij kijken. Uitdagingen zoals kleine marges, veel (wijzigingen in) regels en wetten van opdrachtgevers en overheid, hoge werkgeverslasten en HR-gerelateerde uitdagingen. Payrollservices ontzorgt in deze uitdagingen, zo kan jij als ondernemer volledig profiteren van alle groeikansen.

Payrolling is ideaal voor de wissling in drukte per seizoen, het personeel is namelijk eenvouding op- en af te schalen. Jij kan je tijd besteden aan een goede selectie van het personeel en houdt ruimte om jouw team te motiveren en aan te sturen. Goed personeel wil jij aan je binden door een goede werkgever te zijn, Payrollservices.nl zorgt voor een gemakkelijk digitaal urenregistratiesysteem en jouw werknemers worden altijd op tijd betaald en dat allemaal binnen het horeca CAO

Digitaal payroll platform

Via ons digitale payroll platform maken wij payrolling nog makkelijker en transparanter voor jou als ondernemer. Jij en jouw werknemers krijgen namelijk toegang tot een eigen omgeving binnen ons digitale systeem. Jij kan je hier als ondernemer binnen 1 minuut op inschrijven, nieuwe werknemers op aanmelden, gewerkte uren invoeren en loonstroken, jaaropgaven en looptijden van arbeidscontracten inzien.

Voordelen van ons digitale payroll platform:

 • Snel en eenvoudig invoeren van nieuwe werknemers
 • Makkelijk uren invoeren en accorderen
 • Alle administratie in één overzicht
 • Gegevens van werknemers inzichtelijk
 • 24/7 toegang tot online platform
 • Bij vragen ondersteuning van een payroll specialist

Wil jij weten wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Contact….

Meer weten?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

Daniël Sanandaji is de payroll specialist van Payroll Services. Voor vragen over uitbesteding van het flexibele werkgeverschap kunt u contact opnemen met Daniël.

De voordelen voor u op een rij

Flexibele studenten verhuizers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut pretium pretium tempor. Ut eget imperdiet neque.

Flexibele studenten verhuizers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut pretium pretium tempor. Ut eget imperdiet neque.

Flexibele studenten verhuizers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut pretium pretium tempor. Ut eget imperdiet neque.

Wist u dat u:

 • Geen werkgeversrisico loopt omdat wij de officiële werkgever zijn?
 • Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de studenten? Dit doen wij.
 • Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?

Meer voordelen