Horeca payroll

Dankzij payroll profiteert u van meer flexibiliteit en minder financiële risico’s. Als u kiest voor payroll, nemen wij het werkgeverschap namelijk van u over.

Offerte aanvragen

Horeca payroll

Een van onze specialiteiten is de horeca payroll service die wij aanbieden aan horeca ondernemingen. Naast het feit dat horeca bedrijven personeel bij ons kunnen inhuren bieden wij ook de flexibiliteit van onze dienstverlening door middel van payroll. Dat betekent dat een horeca ondernemer ook zelf bijvoorbeeld restaurantmedewerkers kan zoeken en die flexibel in kan zetten als een soort van uitzendkracht. Het voordeel hiervan is dat de horeca ondernemer niet verplicht is om de werknemer zelf in dienst te nemen en een contract aan te bieden. Dit gaat namelijk via ons.

Zekerheid als horeca ondernemer

Door gebruik te maken van horeca payroll weet u als horeca ondernemer precies wat uw personeelskosten zullen zijn. U betaalt namelijk een vast tarief per uur voor een werknemer. Dit tarief is gebaseerd op het brutoloon van de werknemer vermenigvuldigd met een zogenaamde payroll omrekenfactor. De omrekenfactor die wij hanteren ligt tussen de 1,65 en de 1,7. Een voorbeeld: stel, u betaalt een werknemer op dit moment een bruto uurloon van € 10,- exclusief btw per uur. Bij een omrekenfactor van 1,65 betaalt u dus een all in tarief van 16,50 per uur. Hier komen verder geen extra kosten bij kijken.

Wat betekent payroll voor uw bedrijf?

Wanneer u de payroll in de horeca uitbesteed, geeft u een meerdere taken en verantwoordelijkheden uit handen. Echter bent u nog wel zelf verantwoordelijk voor de werving en selectie van uw personeel en bepaalt u zelf het salaris. Ook ligt het regelen van de interne gang van zaken, zoals het voeren van functionering- en beoordelingsgesprekken nog bij u. U geeft dus niet alle werkgeversverantwoordelijkheden uit handen door de payroll uit te besteden.

Wat is het voordeel van payroll in de horeca?

Payroll in de horeca kent een aantal voordelen. Zo werft u zelf de gewenste werknemers, maar bent u juridisch gezien niet de werkgever, dit zijn wij (het payroll bedrijf). Het voordeel daarvan is dat u hierdoor geen werkgeversrisico loopt bij ziekte, uitval of verlof. En daar blijft het niet bij. Door medewerkers via payroll te laten verlopen, heeft u zelf geen omkijken naar de contracten, salarisadministratie en de wekelijkse of maandelijkse uitbetalingen aan de werknemers.

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

Daniël Sanandaji is de payroll specialist van Payroll Services. Voor vragen over uitbesteding van het flexibele werkgeverschap kunt u contact opnemen met Daniël.

De voordelen voor u op een rij

Flexibele studenten verhuizers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut pretium pretium tempor. Ut eget imperdiet neque.

Flexibele studenten verhuizers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut pretium pretium tempor. Ut eget imperdiet neque.

Flexibele studenten verhuizers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut pretium pretium tempor. Ut eget imperdiet neque.

Uw eigen pool van student verhuizers

Ook kan het voorkomen dat u met regelmatig meerdere studenten nodig heeft voor een verhuisklus. Een grote pool van flexibele verhuizers kan hierin een uitkomst bieden.

Vooral als er drukke periodes aankomen waarbij u extra handen nodig heeft. Vallen er één of meerdere studenten uit wegens ziekte of andere omstandigheden? Dan bent u met een pool verzekerd van voldoende vervanging.

Wist u dat u:

  • Geen werkgeversrisico loopt omdat wij de officiële werkgever zijn?
  • Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de studenten? Dit doen wij.
  • Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?

Meer voordelen