Payroll voor beveiligers

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in payroll van beveiligers?
Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Offerte aanvragen

Payroll beveiliging

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de payroll beveiliging voor u kunt doen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Payroll Services is gespecialiseerd in het verzorgen van de payroll van bedrijven. Hierbij kunt u denken aan de salarisadministratie, de afdracht van sociale premies en het contractbeheer. Ook hebben wij al ruime ervaring op het gebied van beveiliging, waardoor wij kwaliteit garanderen.

De voordelen van payroll

Met het uitbesteden van payroll bespaart u een hoop tijd en administratiekosten. Dit komt doordat wij verantwoordelijk zijn voor de administratie op het gebied van de persoonlijke en juridische aangelegenheden van uw personeel. Uw financiële overzicht wordt direct overzichtelijker waardoor u zichzelf kunt op het verder ontwikkelen van uw dienst of product. Ook profiteert uw personeel van de payroll. Zo kunnen zij bij professionals terecht voor vragen over zaken omtrent P&O en indien nodig helpen wij hen goed mogelijk verder.

Wat betekent payroll voor uw bedrijf?

Wanneer u de payroll uitbesteed, betekent dit niet dat u zelf geen taken meer heeft. Zo bent u nog steeds verantwoordelijk voor de werving en selectie van uw personeel en bepaalt u zelf het salaris van uw personeel. Ook bent u zelf nog verantwoordelijk voor de interne gang van zaken, zoals het voeren van functionering- en beoordelingsgesprekken. U geeft dus niet al uw werkgeversverantwoordelijkheden uit handen door een payroll bedrijf in te schakelen.

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

Daniël Sanandaji is de payroll specialist van Payroll Services. Voor vragen over uitbesteding van het flexibele werkgeverschap kunt u contact opnemen met Daniël.

Modern payroll platform van Payroll Services

Maak gratis een account aan.

Om werknemers aan te kunnen melden is een account vereist. Met dit account kunt u eenvoudig en snel medewerkers toevoegen, contracten beheren, uren accorderen en werkplanning bekijken.

24/7 toegang tot uw loonadministratie

U kunt gemakkelijk en overal makkelijk inloggen op ons platform waardoor u overal en de hele dag door uw loonadministratie kan beheren.

Uren controle + facturatie

Nadat de werkdagen hebben plaatsgevonden, kan u via het platform de ingediende uren van de gewerkte medewerkers bekijken en accorderen.

U betaald alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Op basis van geaccordeerde uren ontvangt u achteraf een factuur.

Beveiliging cao

Er zijn 2 verschillende cao’s in de beveiligingsbranche:

  • De meestgebruikte cao in de sector is de cao Particuliere Beveiliging.
  • Beveiligers die werken bij een werkgever die is aangesloten bij VBe NL vallen onder de cao Beveiliging (voorheen de cao Evenementen en Horeca Beveiliging).

Met beide cao’s zijn wij heel bekend en kunnen wij payrolling voor verzorgen. Ook als u niet verbonden bent aan een van de 2 bovenstaande cao’s kunnen wij u ondersteunen. Dan gelden de regels van onze eigen cao.

De voordelen voor u op een rij:

  • Direct opzegbaar
  • Geen werkgeversrisico
  • Tot 5,5 jaar flexibele contractvormen
  • Geen eigen risico bij ziekte
  • Volledige controle over loonadministratie via payroll systeem
  • Tarief is altijd ALL-IN