Payroll voor beveiligers

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in payroll van beveiligers?
Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Offerte aanvragen

Payroll in de beveiliging

De beveiliging is een branche waar de vraag naar personeel schommelt door drukke en minder drukke periodes. Deze schommeling zorgt voor wisselende diensten, opdrachten en vele parttime dienstverbanden. Er wordt dus veel flexibiliteit van jouw personeel gevraagd en van jou als ondernemer. Flexibele arbeid zorgt voor een complexe administratie en verloning. Payrollservices.nl lost dit voor je op, zo kan jij je focussen op ondernemen en de groei van jouw onderneming.

Hoe werkt payroll?

Payrolling door Payrollservices.nl neemt voor jouw als ondernemer alle administratieve en arbeidsrechtelijke zorgen uit handen. Bij payrolling zijn er drie partijen: het payrollbedrijf (op papier de werkgever), jouw bedrijf (operationeel werkgever) en de werknemer. Het payrollbedrijf sluit een arbeidsovereenkomst met de werknemer, is verantwoordelijk voor alle administratieve handelingen  en de werknemer is bij jouw aan het werk. Ontslagprocedures, arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen, verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid en verwerking van CAO- en wetswijzigingen worden allemaal verzorgt door Payrollservices.nl. Zo is er voor jou als ondernemer alle tijd om je te richten op je core business.

Belangrijkste voordelen:

 • De werkgeversrisico’s liggen bij Payrollservices.nl
 • Geen loondoorbetaling bij ziekte
 • U zit niet vast aan vaste contracten
 • Met payroll kunt u tot wel 5,5 jaar flexibel personeel inzetten
 • Geen arbeidsrechtelijke risico’s
 • Geen omkijken naar salarisadministratie
 • Meer tijd en energie om te ondernemen

Payroll voor beveiliging in de praktijk

De opkomst van cybersecurity zorgt voor grote uitdagingen in de traditionele beveiliging. De toename van betrouwbare elektronische hulpmiddelen leidt ertoe dat er minder beveiligers ter plaatse nodig zijn. Toch zijn er altijd nog oren, ogen en handen ter plaatse nodig om optimale veiligheid te waarborgen, de traditionele beveiliger blijft.

Deze uitdagingen vragen van jou als ondernemer om optimaal te kunnen leveren tijdens opdrachten en vergroot de wens van flexibelere arbeidscontracten. Hier komen ook een aantal uitdagingen voor u als ondernemer bij kijken. Uitdagingen zoals kleine marges, veel (wijzigingen in) regels en wetten van opdrachtgevers en overheid, hoge werkgeverslasten en HR-gerelateerde uitdagingen. Payrollservices.nl ontzorgt in deze uitdagingen, zo kan jij als ondernemer volledig profiteren van alle groeikansen.

Payrolling biedt namelijk de flexibiliteit voor eenvoudig op- en afschalen van uw personeel. Bijvoorbeeld voor het inspelen voor het verschil in vraag drukke en minder drukke periodes of het verlengen van de proeftijd van een beveiliger. Met Payrollservices.nl kun je precies jouw beveiligers inzetten wanneer jij ze nodig hebt en weet je van te voren wat de kosten hiervan zijn. Een van de grootste voordelen is de mogelijkheid om jouw beveiligers 5,5 jaar flexibel in te zetten, enkel op momenten dat jij ze nodig hebt.  Het mooiste hiervan; je betaald alleen voor de gewerkte uren.

Wij houden alle veranderingen in wetgeving en cao  voor beveiliging voor jou bij en zorgen dat jouw medewerkers altijd correct worden verloond.

Tegelijkertijd houdt jij de regie over het personeel. Het werven van, leiding geven, toezicht houden, inroosteren en beoordelingsgesprekken voeren doe je zelf. Wij doen de rest en dat allemaal binnen het cao Particuliere Beveiliging die sinds 4 mei 2019 geldt voor alle ondernemingen in de beveiligingssector.

Digitaal payroll platform

Via ons digitale payroll platform maken wij payrolling nog makkelijker en transparanter voor jou als ondernemer. Jij en jouw werknemers krijgen namelijk toegang tot een eigen omgeving binnen ons digitale systeem. Jij kan je hier als ondernemer binnen 1 minuut op inschrijven, nieuwe werknemers op aanmelden, gewerkte uren invoeren en loonstroken, jaaropgaven en looptijden van arbeidscontracten inzien.

Voordelen van ons digitale payroll platform:

 • Snel en eenvoudig invoeren van nieuwe werknemers
 • Makkelijk uren invoeren en accorderen
 • Alle administratie in één overzicht
 • Gegevens van werknemers inzichtelije
 • 24/7 toegang tot online platform
 • Bij vragen ondersteuning van een payroll specialist

Wil jij weten wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Contact….

Meer weten?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

Daniël Sanandaji is de payroll specialist van Payroll Services. Voor vragen over uitbesteding van het flexibele werkgeverschap kunt u contact opnemen met Daniël.

Modern payroll platform van Payroll Services

Maak gratis een account aan.

Om werknemers aan te kunnen melden is een account vereist. Met dit account kunt u eenvoudig en snel medewerkers toevoegen, contracten beheren, uren accorderen en werkplanning bekijken.

24/7 toegang tot uw loonadministratie

U kunt gemakkelijk en overal makkelijk inloggen op ons platform waardoor u overal en de hele dag door uw loonadministratie kan beheren.

Uren controle + facturatie

Nadat de werkdagen hebben plaatsgevonden, kan u via het platform de ingediende uren van de gewerkte medewerkers bekijken en accorderen.

U betaald alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Op basis van geaccordeerde uren ontvangt u achteraf een factuur.

Beveiliging cao

Er zijn 2 verschillende cao’s in de beveiligingsbranche:

 • De meestgebruikte cao in de sector is de cao Particuliere Beveiliging.
 • Beveiligers die werken bij een werkgever die is aangesloten bij VBe NL vallen onder de cao Beveiliging (voorheen de cao Evenementen en Horeca Beveiliging).

Met beide cao’s zijn wij heel bekend en kunnen wij payrolling voor verzorgen. Ook als u niet verbonden bent aan een van de 2 bovenstaande cao’s kunnen wij u ondersteunen. Dan gelden de regels van onze eigen cao.

De voordelen voor u op een rij:

 • Direct opzegbaar
 • Geen werkgeversrisico
 • Tot 5,5 jaar flexibele contractvormen
 • Geen eigen risico bij ziekte
 • Volledige controle over loonadministratie via payroll systeem
 • Tarief is altijd ALL-IN